Hei Vierailija!
Halutessasi voit jättää terveiset/viestit/kysymykset kommentit-kohtaan.
Kiitos!

Pari viikkoa sitten vesi loppui kaivostamme - tietysti juuri sinä viikonloppuna kun Toiminnanjohtaja oli poikain kanssa "kalassa". Vesijohtoa jatkettiin syvemmälle kaivoon ja nyt eletään silleen pikkaisen peläten ja vettä säästellen.Todennäköistä on, että porakaivon teettäminen on edessä.
Tähän liittyy hauska tarina: Vedenloppumis Päivänä olin kutsunut ystäväni Sari Ykkösen viettämään iltaa luokseni. Sari oli ajellut hiekkatietä pitkin ja radiosta oli tullut biisi missä lauletaan "katson maalaismaisemaa ja ymmärrän kuinka onnellinen voikaan olla hän joka maalla vaan saa asustaa...". Volumet kovalle ja oli kuulemma ollut just biisiin sopiva "fiilis". Pysähtyi sitten meidän pihaan...ja näki Taiteellisenjohtajan kaivonkannella takapuoli pystyssä, hillitön meteli kirosanoja säästämättä- ja karjaisu "VESI ON LOPPU"!!!! Meni sitten maalaismaisema fiilarit kuulemma.

Kiitos meileistä - laitan kyllä kuvia ja juttuja lisää kunhan ehdin kuvaamaan. "Suutarinlapsilla ei ole kenkiä jne..." - eli kuvaan kyllä lähes joka päivä, mutta en kotona.....

Laurin huone alkaa valmistumaan - kuvia ja selityksiä " Toinen kerros"- kohdassa. Sähkömiestä vielä tarvitaan ja verhojen silitystä. Poika on jo nukkunut siellä ja me Toiminnanjohtajan kanssa alakerrassa. (Hih!)

Kriikunat ovat kypsyneet, niitä on aivan liikaa! Kiitos Anja P:lle loistavasta reseptistä,meillä tehdään nyt rempan lisäksi likööriä.

Omenia tulee runsaasti, mutta suurinosa on matoisia.(Jostain syystä nuorempi koiramme on mieltynyt niihin). Kiitos sateiden, nurmikko on jälleen vihreä!

Sekä Toiminnanjohtaja, että Taiteellinenjohtaja ovat hukkumassa töihinsä (siis ihan "työtyöhön"- siittä josta saa "sitä" jolla maksetaan "tätä"), yläkerran huone kyllä valmistuu...mutta ihan jännittää miten käy; saadaanko uusi kuisti ennen pakkasia? Entäpä yläkerran oleskeluhuoneen eristäminen....