Jos aika ei riitä saamaan vauhdilla remonttia valmiiksi voi nokkela emäntä aina silti sisustaa. Eikö?

Tässä muutamia päivityksiä.

355473.jpg
Löytö Helkasta - en voi elää loppuelämääni ilman tälläistä leijonatassupöytää. Sen tiesin vasta tavattuani "hänet". (niin, tämän kirjoittaja on Taiteellinenjohtaja). Pöytä laskee ja nousee, sekä on jatkettava. Joulukattauksessa oiva apupöytä kaffeepöytänä.

355475.jpg

Eteen tuli myös aito 50-luvun kirjahylly tai oikeesti viina/pelikaappi. Tämä on niin ruma, että se on kaunis, mielestäni. Odottelee ruokahuoneessa olohuoneen valmistumista. Löytyy muuten korttilaatikot ja salalokero, huom. päheet satiinitoppaukset lasikaapin taustalla. Tätä katsoessa Taiteellisellajohtajalla "funkkaa". Taitaa funkata Toiminnanjohtajallakin - kerrankin innostui huonekalusta!


355491.jpg
Vinttilöytö -  1 talon mukana tulleista valaisimista koristaa ja valaisee ruokahuoneessa. Kristallit ovat aitoja, mutta mistä löytäisin alkuperäiset (-peräisemmät) valaisinkuvut?

Ruokahuone otettiin jouluksi käyttöön, vaikka sitä ei ole remontteerattu. Seinissä vanhat tapetit jne.
Tämän näköinen on ikkunanurkkaus nyt. (Ah, verhot on paikallaan täällä ja makuuhuoneessa). Kalusto on
myös menossa olohuoneeseen. Sitten kun... :-)

355503.jpg

Ja tälläinen oli sama nurkkaus kun muutettiin
355504.jpg
PST! Tuo orginelli kirjoituspöytä 2-lla laatikolla etsii kotia....


Makuuhuonekkin remontoimatta - mutta tässä asussa nykyisellään.
Ikkunanurkassa lahja RuotsinPekalta, suloinen jugendaiheinen kirjailtu liina lasin alla pöydän päällä. No, vähän pöytä heiluu ja silleen mutta se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Siis pöytään.

Eikä meillä ole näköjään pesty ikkunoita kesän jälkeen.
355533.jpg

355513.jpg

355519.jpg

Ja vielä tervehdys keittiöstä. Vintiltä löytyi ihastuttavat kaffeekupit tasseineen - muutama niistä pääsi katselupaikalle. Huomaa iiiiiihaaaaaaaaanat korvat kupeissa!
355536.jpg