Muutaman lepokuukauden jälkeen...tai työ-työtä on kyllä tehty kumpikin enempi kuin suositukset antais periksi....REMPPA JATKUU!!!!!

Tänään 1.1.2007 on yläkerran aula/olohuone tyhjennetty varastoon ja niinpä siellä on tilaa tehdä. Mitä sieltä puuttuu? Kovasti on säiden herraa kiitelty, puuttuu meinaan eristykset ja ikkunassakin on vain pressu. Lauri on joutunut kulkemaan omaan huoneeseensa kylmän eteisen ja yläkerran läpi. Mutta oppiihan poika jotain armeijaa varten, eikö?

Koska edellämainitut asiat puuttuvat ei liene tarpeellista kertoa, että tilassa ei ole mitään, paitsi lattia on levytetty ja portaat asennettu. Portaat ovat käyttökunnossa ja "uudet". Koska Taiteellinenjohtaja karsastaa puupintaa täytyy Toiminnanjohtajan päällystää rappuset, samalla kun niistä tehdään umpisellaiset - sellaiset mitä rintamamiestaloissa ennenkin oli, niin ja alle komero.
Komerosta tuleekin "Miesten Komero". Eli kelluntapuvut, kumisaappaat, crossivehkeet jne. (JIHAA!!!!)

Jotta Taiteellinenjohtaja ei lipsuisi tyylistään käy päässä jo kierroksilla ajatus: minkälaiset valaisimet porraskäytävään? No,vanhat tietty, mutta mistä tarpeellinen määrä samanlaisia...vai pitääkö niiden edes olla samanlaiset? Toiminnanjohtajalle ajatuksia ei ole vielä ilmaistu - se on joskus hieman herkkä.

Oheisen kuvan myötä kiitän Joulupukkia! 56 osaa, Englantilaista posliinia 50-luvulta. Kiitos! Lupaan olla kiltti ja ahkera.
355660.jpg



323235.jpg